Korunu nosíš
Anotace: Další báseň
Sbírka:
Crown
Když ostatní na tebe budou řvát,
za špínu tě budou brát.
Tvého srdce se to dotkne,
každou nadávkou, jakoby hlavu ti setne.
Ty budeš plakat,
u propasti stát.
Pamatuj ovce se ozve když je tu vlk,
který má svobodný krk.
Pamatuj že korunu nosíš,
nenech si ji vzít, a dát se níž.
Komentáře (0)