Anotace: Volné pokračování o mém světě.... Za případné chyby se omlouvám a nebudu se zlobit, když mi je budete chtít opravit
KDE MĚ NAJDEŠ? II
V kapradí ukrytá,
tiše, skoro bez dechu.
Jak do země přibitá,
Prsty boříc do mechu.
V lese tmavém,
nepropustném měsíční záři.
Ve vlku dravém,
i když se krvelačně jen tváří.
V tom nejhustším křoví,
prorostlé krajinou.
Jsem houkání soví.
Muchomůrkou nevinnou.
Ukrytá na louce,
v trávě vysoké.
Jsem rybkou v potoce,
ve vodě hluboké.
Jsem ukrytá kdekoliv,
jen mě nesmíš najít.
Ať stanu se čímkoliv,
budu ti to tajit.
Už nechci tě ve svém světě,
nejsi tu vítaný.
Láska ve mě nevykvete
Nebuď na mě tak vázaný.
Chceš abych byla šťastná?
Tak už nehledej mě víc.
S tebou jsem uvnitř prázdná,
chci dýchát z plných plic.