Anotace: -
Selhání
Trny v Zemi – mračna v Nebi
pokořený chléb si hledá
na okraji pusté stepi
tam kde vládne barva šedá
Dětské Srdce ztratil cestou
kterou mu Bůh nevymezil
zraněný svou Touhou krutou
Temno v sobě neporazil
Poslední den svého Bytí
otázku si nekonečnou
vyslovil ke Smyslu žití
ztrativ svoji Vůli pevnou