Anotace: -
Před tváří Osudu u hrobu Života
Dávná píseň Orfeova zazněla do jiskry světla
samota mi potřísnila krví starých nenávistí
stále hledám nová slova zcela zcela nevykvetlá
v tomto čase v této zemi naplněné trpkou strastí
pro své viny pro svou malost nemám v sobě srdce víru
moje duše nenalézá soulad krásy – pravou míru
nebesa mi opustila – kde je ruka co mi vedla?
S antickým přívlastkem. Pěkně ses s tématem popasoval a žádný rychlý občerstvení. Prima.
17.01.2019 16:21:40 | šerý
Děkuji mnoho. Básník nejsem - navíc inženýr ve vodohospodářském výzkumu. Humanitně jsem se začal orientovat až v pozdním věku - stále pociťuji značný deficit.
18.01.2019 00:58:47 | ARNOKULT