Anotace: -
Nic
Jsem zde já? Jsem ve hvězdách?
Již nic nemám – ve svobodě – tam kde věčný proud jde dál.
Kéž by nic už zvítězilo! V této věčné samotě.
Mráz je všude – laskavě jej – duší, tělem objímám.
Dám ti všechno – lehce létám v těchto slovech posledních.