Anotace: -
Slovo
Prázdno řeky – lehký stín;
nekonečno tónů zní;
nepoznávám vlastní sny
v Království, kde mlčí syn.
Růže kvete v závěji.
To je ono. Okno do poezie.
27.01.2019 23:33:39 | Now
Ou, jak z epitafu. Dojemná jemná.
27.01.2019 15:05:21 | šerý
Děkuji - opět jen intuice - "odněkud". Nic víc.
27.01.2019 17:40:10 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?