Anotace: ?...
proč se tě stále snažím uchopit
ač vím že mi patřit nikdy nebudeš
nebo se jen mění tvoje tvář
jako ta má
donekonečna
-----
příliš často dotýkala ses mne smrtelnosti
na to
abych na tebe nemyslela
vlastní konečností
budu celá
-----
nebyli jsme připraveni na život
lze se připravit na smrt
otazníky jsou jako vlny moře
se svými přílivy
a odlivem
Dotazníky. Ty někdy bývaj ještě horší! A tebe na nic nepřipraví. Jen protistranu; ovšem pokud je pozorně čte a nemlžíš v nich...
03.02.2019 04:01:19 | Špáďa