Váš symbolismus ušlechtilosti je téměř omračující. Cestu si určitě urovnáte. Snad dojdete k cíli snažení.
Můj vnitřní pocit sebezáchovy mne poučil o určitých mezích velkorysosti a pomoci jiným. Obecně platí známé pořekadlo: "Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!"
Nenechte se mnou odradit, vyzkoušejte, čemu věříte. Možná jsou i lepší cesty, než po kterých jsem šel já.
P.S. nemá být v prvním verši "dozviem ako?" Musím polepšit Slovenčinu, abych podpořil nové rodinné vazby...
16.02.2019 13:11:28 | Lesan