Anotace: zkusme se naladit a s nimi znít
Akordy, verše, sedmikrásky,
jak tiše znějí vaše hlásky
Vibrace lásky, harmonie,
jak šťastný ten, kdo zachytí je
Akordy, tóny, vibrujete,
v nebeském rytmu tancujeme
Verše, vy mluvčí duše tajemní,
co vysíláme, to s námi zní
Sedmikrásky, jen přivoníme,
sedm krás světa objevíme