Anotace: -
Okamžik návratu
Můj tajný sen mi šeptá snad?
U křižovatky zákaz stát –
za výšinou je strmý spád
a bouří rozbořený hrad
Má vzpomínka i jiskry svit
vyvstaly touhou kosmickou
jež vyvolává hlubin cit –
věrných co přímou stezkou jdou
Jen dotek lásky poslední
ve věčném tichu nebe hvězd
navrátí času hodiny –
východem Slunce – nový křest