Anotace: -
Atlantida navždy mrtvých snů
Již král-kněz slyší poryv hvězd
u temna které nesvítí
ve světě mýtů temných cest
co přijde s pomstou vzápětí
U šalby květy v obzoru
si bahno temna zapsaly
i zaprodaly pokoru
když přišlo zlato ke králi
Syn temna třese oblohou
když moře hlubin povstalo
i vzalo víru nestálou
jež mlčí nyní samotou
když ještě dnes "SLUNCE ZAPADÁ NAD ATLANTIDOU" /název jedné Nezvalovy hry/
ST* :-D*
06.03.2019 07:07:39 | Frr
https://www.youtube.com/watch?v=tm97rkm-vys&fbclid=IwAR1XXm7LK0lxVQnZZBD8tpc8TTPOGL6x0Lj1gAuHJBaKdosMDRPFaxOFPYI
06.03.2019 08:56:07 | ARNOKULT
Trefné k lidskému osudu a poetizmem vyjádřené.
Kolem v pokleku slepí a hluší. Na trůn usedla malost. Pohřbeno bylo slovo a pýcha vyzvání umíráček. Krajinou rozkvetlo temno a lidé opět svítí v naději.
06.03.2019 00:41:18 | šerý