Jsou osudová setkání
Čáry je v dlani prozradí
Dva lidé se tu setkali
Aby se něco učili
Jak milovat, či nenávidět
Do očí osudu hledět
Láska nás celé omámí
Jak jarní vánek zavoní
Jiná se změní v přátelství
Co celý život vydrží
Nenávist s námi lomcuje
S ní uléháme, vstáváme
Co udělal jsem nepříteli
Že stíny moje mi zrcadlí
Jen síla těchto emocí
Nás k osudu vždy přiblíží
Jsou tou hojivou esencí
Co vyčistit nám rány smí
Ta osudová setkání
Hloubku života dávají
Padáme, zase vstáváme
Duši svoji potkáváme
…
Jak fénix z popela se rodíme