K samotě své se uchýlí
Sám sebe do ní odsoudí
Kdo samoten si připadá
Do hloubi nitra propadá
Diví se, jaké hlubiny
Skrývají jeho dutiny
Lákají cestou neznámou
Svou utajenou samotou
Objevuj, snaž se poznávej
Svá tajemství v sobě hledej
Kdy budeš mít zas odvahu
Koukat se z nitra nahoru
Jak paprsek tě osvítí
Světlo vnitřního bytí
To pozvedne ti náladu
…
Lezeš zas na svět, nahoru