Nedělní náladu umocní
Kapičky deště stékají
Nedělní zvony z dáli znějí
Klid v duši naší nastolují
Ta klidná neděle nedělání
Podnítí naše rozjímání
Rozmazlovat se chvíli chceme
Nedělat nic, je neděle
Což, kdybychom jen na chvíli
Nedělní klid porušili?
Pojď zalezeme pod peřinu
Uděláme si hezkou chvilku
Nedělní splín tak odplyne
Náladu nedělní rozhýbe
Anebo, nedělejme vůbec nic
Nedělní nálada bez hranic
Vzájemnost spolu užívejme
Nedělní náladu mějme