První pohledy
Den jako každý jiný, aspoň se tak zdá. Každý na mě civí, copak asi hledá? Stále si mě prohlíží, okem posuzuje. Cožpak můj obličej slzí nebo se kůže odlupuje?
Tohle vše zdá se důležité, avšak pravda je jiná. Hledáme co je zvenku, ale co se uvnitř skrývá?...
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)