Anotace: ...jaro na věk nehledí...
*
už zase to chtění
chvění,
touha jak lidstvo stará
mysli hnutí
mne nutí
chtít
vniknout do ženy
a celý se v ní skrýt
jaký nesmysl …
a sám před sebou stud
nevysvětlitelný pud…
vždyť to může jen úd