Přeskočit čas možné není
Žijeme v tomto okamžení
Co dělám nyní, v tuto chvíli
Soustředím se na uvědomění
Co bude, teprve vědět budu
Neřeším tuto záhadu
Kalhoty stahuju až u brodu
Teď užívám si svobodu
Co bylo, dávno už je pryč
Nač hledat k tomu klíč
Tehdy to byla přítomnost
Co udávala budoucnost