Anotace: Toto není moje, ale jednoho mého bývalého kamaráda. Nedávno jsem to objevila v jedné knížce, kterou mi půjčil a já jí nikdy nevrátila a bohužel už nevrátím. Není komu.
Přišel jsem na chuť benzedrinu a komu mám za to klást vinu.
Přišel jsem na chuť fetování, komupak připsat mám věnování.
Stejně tak jako já, každý, zbavit se chce viny z vraždy.
Stejně tak jako já, jiní, zbavit se chtějí své viny.
,,Já jenom nabízím" řeknou, s tím, že se své viny zřeknou.
Však nejsou nevinní lidi, kteří jen peníze vidí.
Však nejsou nevinní tací, kteří se dnes v davu ztrácí.
Však nejsme nevinní všichni, kteří jsme hrdí a pyšní.
Tohle je Memento mori, pro lidi rozumné i ty v..y