100% souhlas s odporem k nalepkovani... u me i k definitivnim zaverum= zavirani cest... :-)
11.04.2019 11:28:48 | Štírečka
Název se mi líbí sám o sobě, a slůvka pod ním stojí za to promyslet. Na poprvé příliš srozumitelná nejsou. To je poněkud škoda. Domnívám se také, že nálepkující člověk se bojí, ne že ne. Podání je trochu pozadu, ale úmysl dobrý.
06.04.2019 10:47:29 | Karel Koryntka