Ally, tak to sníme o stejném světě. :-) Tvé verše ve slovenštině je radost číst. ;-) Je to takové, vlídné, přátelské ... Prostě nádherné ... ;-)
Vytrvej a piš, moc Tě prosím, dál. Máš opravdu dar a talent. ;-)
Se srdečným pozdravem Jean-Paul.
21.07.2019 21:00:50 | Jean-Paul Simon