Anotace: -
Klamy slov
Bez lásky lsti – zemřel mi sen
ukončen den – nekonečno
kde je můj stín prázdnotou ctěn
a všude jen dětinský klam
U nitra kdes zaspal jsem tón
ve stínu sám – nic nepoznám
snad cosi tam – kam utíkám
před ránem hrůz na kraji cest
Nekoho mi pripominad... a verse sypes urcite “na prvni dobrou”...Uvidim co dalsi... Zdravim do jarniho dne :-)
11.04.2019 11:24:33 | Štírečka