Snívam sen
Snívam si sen o tom, ako sa ľudia navzájom radi majú,
o tom ako si v pokoji spolu nažívajú.
Snívam o tom že niet hádok, násilia,
miesto toho ľudia láskavo sa chápu a spolucítia.
Neha, pokoj, pokora, vzájomné porozumenie.
Tým je v mojom sne plné ľudské pokolenie.
Kiež to nie je len sen,
ale skutočnosť,
to si praje celá moja maličkosť.