Anotace: Další báseň
Ještě (kromě strachu) přizvat dalšího pomocníka, který pečlivě dozírá na překlepy, jmenuje se dejme tomu "pedant". Strach to tady neudělá, protože on ví že na literu o nic nejde. Myšlenka je zajímavá, napiš to ještě jednou doopravdy vážně jako básník když dostane zakázku..
03.06.2019 09:13:05 | Karel Koryntka