tajemství
žiji jako poustevník
v plnosti dnů
vysoko v horách
chodí za mnou
chudí i bohatí
mocní i nemocní
aby získali moje
tajemství
ale já nemám
žádná tajemství:
to jenom vítr fičí
z jednoho kamene
na druhý
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, enigman, Iva Husárková, Kapka, aravara, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)