Anotace: nekonečna...
chuť omamnosti
v nesčíslně vysloveném
MILUJI
(Tě)
jemnost chvějících se víček
polibky lněných kvítek
blankytu hřejivých dnů
vtisknutých životu
snad i po životě
ty chvilky
řadící se v gobelíny doteků
utkaných vědomím
prolnutí a snů
bytostnou touhou
tvořit a znít
(jed)notou nekonečna...