Anotace: A to je dobře, protože nevíš dne ani hodiny
Proč si musím připomínat
každé ráno
Že Bůh je se mnou
vždy
když začne svítat
A tím je dáno
že do ptačí říše
mě ptáci vezmou
A pak vzápětí
odkudsi přiletí
Nová představa
každé ráno
Však je nabouráno
dalším poznáním
že
pořád
jen
sním
…
a tak sám nevím