To "plytce" je mimo, jde přece o meditační dýchání. Slova jsou vůbec dost nepozorně volená. Zvlášť v takovéhle tematice to nedělá dobrý dojem. Váží si vůbec básník té cesty k sobě o které nedbale píše? - ptá se čtenář.
25.07.2019 06:54:29 | Karel Koryntka
Pravda, místo plytce by mělo být mělce. Tak, aby člověk nenarušil ten okamžik... Tak je to myšleno..
12.08.2019 22:36:19 | Natali.Kuktys