Sbírka: Zápisník pomatence
Hluboké noční ticho, lehké ševelení listí
v ospalém Měsíčním údolí.
Souhvězdí na obloze
a jejich staletí trvající svit.
jejich vyprávění určitě jsi stisk.
Potůček studený...
v zákrutách tiše si běží,
a jen on skutečně ví,
kolik hvězd tu už dávno není...