Anotace: .
Je tam těch zbraní nějak moc, a jako kdyby se nám s nimi do vážného úmyslu dostala póza.
15.08.2019 07:56:46 | Karel Koryntka
Je to dobrý, ale depresivní.
Pro jistotu vyjmu náboje
:)
14.08.2019 23:25:04 | Ijcro
:D :D :D
To bylo jen takové odplivnutí v rámci diskutování s jedním človíkem, který si listoval svým poznámkovým blokem se zapsanými tématy. Nešlo o žádnou hlubokomyslnou duchaplnou literární tvorbu, ale díky za komentář:)
15.08.2019 08:15:58 | mouseova