Říkal Graham Greene (to je spisovatel) že "život je absurdní a PROTO stále existuje naděje". Že totiž jelikož nic není jisté, ani ta černota netrvá stále a proto můžeme mít naději. A ostatně i prohraný život se žije příjemněji, nepovažujeme-li ho za prohraný předem.
Básnička je dobrá, spíš filozofická než smutná, mluví podnětně, i když asi trochu neupřímně vzdorně pesimisticky.
21.08.2019 10:58:49 | Karel Koryntka