Snad řeky věčné domoviny
mi smutek v srdci ukončily –
i rostlina se z těžké hlíny
již přetvořila ve květ bílý;
osudem promlčené viny
u toho, jehož temné síly
bezpráví spravedlivým činí,
se v lásku zcela proměnily.
Super (překvapivě) v pozitivním rytmu! Pěkná poezie a příjemný záblesk*
08.09.2019 17:10:53 | šerý
Děkuji. Nicméně to utrpení je zde. Téměř každý den. Nikomu bych to nepřál.
08.09.2019 17:18:19 | ARNOKULT
Když ono to asi nejde jen tak překonat a ten kdo to nezažil, to neumí pochopit. Měj se pěkně :-)
09.09.2019 14:05:24 | vlnka
Moc hezká, taková šťastná :-)
08.09.2019 10:23:53 | vlnka
Děkuji za ocenění. Jde jen o "záblesk". S touto dobou jsem se zcela evidentně nevyrovnal. Vlastně s žádnou dobou od roku 1953, kdy jsem se čirou náhodou narodil.
08.09.2019 17:20:12 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?