Zas falešný vzlet a póza, to neprojde. Z textu a dalších okolností je patrné že společnost ani hrdina osobně svobodu nepotřebuje, ani ten stav strádání po svobodě patrně nezná, jen si tak hraje. "Volám tě svobodo!" předstírá že volá, zatímco se nudí a nudí..
11.10.2019 10:43:53 | Karel Koryntka
Děkuji za reakci, každý to chápeme jinak, ale o tom už ta slova jsou.
11.10.2019 14:54:58 | ManBNamed