Anotace: LYRICKÁ BÁSEŃ, ANO PÍSMENKA VE SLOVA SLOŽENA.
V sekci nepovedených věcí
je tu mnoho toho, co mne
děsí. Striktně a nepoddajně
v rámci svého, na hlasitost
asi chudého nejistého bytí.
Něco cítím, trpělivost obešla
mne ze všech stran. Prohlédla
si mne důkladně, jestli nejsem
jenom nepovedený klam.
To co cítím a to co myšlenka
přežvíká my, jest tvrdohlavé
kdyby. Prý že to jsou chyby.
Kdyby byl celkem a zcela jiný.
Kdyby svět, ztratil svůj ret.
Kdyby se plnili, všechny sliby.
Kdyby někdo znal, výkřik svůj poslední.
Kdyby sketa poznala, že je její konec.
Zazvonil zvonec a že je prý všemu
už nenadálí konec. Jsem v tom konci také
obsažen. Jestli ano tak prosím, vyndáte mně
prosím ven. Složen z nemohoucností, ledabyle
přistižen. Nejsem blíže ani dále svému cíli, jsem
tam stále ale prý už brzy ve svém tvrdošíjném finále.
tys říkal že těch básní je v šuplíku 500 ? To máme docela co dělat, než to všechno odteče. Já si dám přestávku, ale dej signál kdyby šla nějaká nově napsaná pokud možno pěkná.
17.10.2019 07:07:30 | Karel Koryntka
Ty v šuplíku tam jsou stále, ty co píši teď tak jsou nové. Takže, nemusíš mýt strach.
17.10.2019 14:58:57 | triceps