měsíc svítí – svítí měsíc.
pro mě za mě… pro mě ne! - sic
pro někoho možná ano…
- svítí v noci. svítí ráno -
pro někoho? možná ano!
– pro mě ne… tak pro koho?
Člověk, šťastný sobec, nikdy nepochybuje...vše je tu jen pro něho..! ;-)
24.10.2019 12:14:23 | Marten
že je to hloupé a k ničemu - taková by neměla být filozofie
filozofie věřme spočívá v chytrém a užitečném přemýšlení
24.10.2019 09:14:50 | Karel Koryntka