je to jenom "svět"
a jsem to jenom "já"
tak jak odvíjet reakce
když vnějšek zrcadlí vnitřek
a vnitřek cyklí kvůli vnějšku
sednout si
či lehnout si
uklidnit dech
uklidnit rozevlátou zpětnou vazbu
a uvědomit si
je to jenom "svět"
a jsem to jenom "já"
Jo, první dvě hoďky takové jsou...uvolnění, uvědomím si tu malichernost starostí...pak účinek postupně opadá a já se zase vracím do reality, kde jsem plašanem :D