Pták v kleci
Anotace: listopadové dny a naše lidství
Ponurý měsíc, listí žádné (nepadá)
Stromy tu píseň neslyší
Píseň zmaru, štěstí i bolesti
Tón větru je jako píšťaly v kostele,
My lidi kolem chodíme nesměle
Myšlenky mi kolují v hlavě,
Stejně jako krev k mému srdci.
Nepřistupuji k tomuto životu dravě
Jsem jako pták v kleci.
Bolest se s mlčením snoubí
jako ti ptáci v kleci.
Vše to zůstane v hloubi
V hloubi vod
Kdo je bude hledat? (Ty oné hlubiny)
Kdo otevře klece?
Kdo v listopadu vykouzlí barvy?
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Akrij8, Iva Husárková, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)