Dočasnost
Anotace: we are all temporary
nevyhnutelná dočasnost
lidského bytí
přes všechny snahy
najít
květinu nesmrtelnosti
umíráme
ve vlastní bolesti
příliš hlubokých
myšlenek
až nakonec
nemáme nic
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Lighter, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)