Anotace: Antidepresivum v perspektivě
Brečím bez citu
a bez lítosti
Ani slzy štěstí to nejsou
Jsem cizí své bytosti
Nikam myšlenky nejdou
Otupen svým ostřím
šmátrám v beznaději
Vše hezké bořím
však lásku každému přeji
Pojď můzo ke mně blíž
Ukryj se v mé náruči
Ty jediná o mě mě všechno víš
Ty jsi ta
která mě umučí
Svobodný ve svých okovech
Vše utajené ve slovech
která mlčí
a dráždí
Můj čích vlčí
Prázdná jsi má svobodo
Plná jsi má samoto
ztracené existence
a zmařených cílů
Množí se bez potence
pro spiklence
Bez dělení dílů
Nic nedáš a nic nedostaneš
a všechno co máš
Je
Bohapustá leš
Na stezce bezvětří
Chodí jen stíny
Schované v příšeří
Bez hamby a viny
Zahalené sametem
Schované před světěm
Bez vedlejších projevů
Radosti z objevů
Něco se vyklube
Něco bezzubé
Bezbrané
… lásce oddané
Nový život