Anotace: Lyrická báseň
Hoří svíčka, jako
pička. Kapající
vosk, touha daná
za vlhkost, je vdaná.
Ruka v klíně, tak trochu
líně. Na co myslí, zbystří
jako kočka všechny smysli.
Už je tam, v touze jen
tak věcné. Odpusť okamžiku
ten se stává v mžiku i bez dotyku. Svět
touhy nechť je věčností a i tak
tuze i více daleký.
Vidím tě cítím tě, jsi
tak nádherná. V té své
nespoutané věčnosti.
Jsi tajemná víla, ta touha
do obličeje se ti vryla. Jsi
ještě krásnější, než pouta touhy.
Ve snu vidím tvoji rozjasněnou
tmu. Nahlédnu na chvíli do tebe
vše je tu pošetilostí, uzamčené.
Ještě ne možná nikdy, možná
někdy uzavírají se brány osudu.
Někdy ve studu někdy ve světle
úžasnosti, všechny cesty možné jsou.
V mátožném levelu, jsi stále tu
ano cítím tvoji srst, kdo jsi, nevím
ale taká stále buď.