Anotace: Lyrická báseň
Padá listí
kdo to zjistí.
Jsem si jist
jen vyčpělostí.
Pravda nebo lež
vskutku zanícená
řeč. Nevěř radši
pochybuj, vidíš taky
dobytek. Vidím vola
co jen po nenávistí
volá. Tohle možná
vedle tebe někde bydlí.
Tvoji podvečerní pleť, jen
skrze tebe vidí. Předem již
odsouzen, skoro všemi.
Všude samé hnusné hleny
a na čele pedofilní mocipán.
Co by chtěly nic moc, vlastně
už to dělají. Ghetta uměle, desítky
let tu vytváří. Něco se tu boří, hoří. Pravidelně
to detekekuji, skaženost jako obviklá skutečnost.
Nemusím být telepat který z nebe spadl, přesto
vím čím jsi od narození nakažený a tak se těmi
pohledy každičký den, jako v močálu se brodím.
Už zvyklí, na ten den tak moc obvyklí.
Další den v zemi, kde jsem neveřejně veřejný nepřítel.
Tak se zrodil a tak i odejde. JAKO, OBČAN DRUHÉ KATEGORIE.
Někdy stačí postavit jen pevné základy... A pak doufat, že tu budoucí stavbu jednou lidé ocení a dostaví jí...
31.01.2020 18:25:14 | Isla