Kdo to se mnou
Jsem to stále já
pořád to samé dokola
ve spirále stoupám
do propasti klesám
dva malé světy jakoby
v jednom těle byly by
spolu i když samotní
do linky spletení
kam ta linka míří
konec jestli za mříží
nebo do samotného ráje
kdo se mnou to hraje
jestli bůh nebo osud
každým coulem odsud
chtěl bych odletět
z dálky na to pohledět
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)