Doprava
Zahni doleva
zahni doprava
je ucpaná cestovní doprava
a chce mi srá *
Vyse* se na dopravu
odbočky novou nápravu
máš jasný cíl
a kolem tebe lidi jsou díly
při kterých dostáváš se někdy k cíli
hlavně jeď dál
třeba zastav se opodál
jen nenech si rušit cestu
či odbočit z cíle
nezpomeň, že na tvé cestě
je tvá píle.