Anotace: Lyrická báseň bez sazí a humoru.
V pleti jen samé
smetí. Baron prášil
na dělové kouli, letí.
Znechucený sen, svým
obsahem, pouští dále už jen
znechuceně porno, nač se zmohlo.Prý se nikdo
k němu nehlásí, náhlý hlasitý řev,
podobenství naštvanosti poloprázdných
střev. Tak si mě už kurva příště nepoustějte,
zdrceně prý to prohlásilo. Kunda, čurák spojily
se v koalici na stráži, v roztodivné koláži. Nechť se
zatím, ironicky nabaží.
Tam a zpět, natočený svět.
Přidáš také něco, jo to gesto
s tím prostředníčkem uprostřed.
Není už téměř nic, jen opakující se stálý
vřed. Ty scény, které by měly býti někde
už na kost ohlodány. Supy už se slétají, veřejně
i potají.
Tvoje rakev, náhle poníží se do
té temné díry.To je asi ten, už
úplně úplný konec bez tance, rovnice
vyřešena a jaké jsou kakatonické, reakce?
,
Neutečeš vždy tě někdo chytí. Slunce
svítí, ze všech tvých sil. Ale ten tvůj stín ho
téměř nikdy, už nezachytí. Plíce plnící se
vzduchem. Nůž z ohně výhně vykovaný,
probodne tu organickou věc. Teče krev,
vzduch vejde a hned tou dírou odchází.
Tak pa, světe stejně to tu vše, už někdy bylo.
trochu kýčovité ALE má to úžasný rytmus a opravdu příjemnou surovost ;)
05.02.2020 18:50:21 | F.Jelen