Co zbylo u popelnice
.
Knihovna je něčí srdce
a když se po smrti rozprchne
do světa
jako bys daroval kus své lásky
bližnímu.
Nedokončené básně jsou
jako vlaštovčí křídla
jenž přeletěla oceán
a nikdy nezjistí kterým
směrem.
Život je od začátku
sběr na hnízdo které zůstane
prázdné
a knihu tvého snění
přijme do sebe
sen
vlaštovek za mořem.
.
.
Přečteno 336x
Tipy 23
Poslední tipující: Slovanská Julie, Amonasr, F.Jelen, Marten, jenommarie, šerý, R.K., Frr, vlnka, Nata, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)