O hrobko, co skrýváš?
K hrobce blíž, klíční dírka, klíč, cvak,
Proč hrobka bezejmenná? Cvak,
hrobko co skrýváš,
mám se báti, co ty znáš?
O hrobko, kdo tu mřel?
Kdo kdy si bděl?
Že by noční můra, zlý sen?
Či světlo, věčný to den?
"Můj milý ani jednoho"
O navždy svátá, o Něho,
proč zmizela si a Múza též?
"Můj milý pravda rvoucí, nechceš lež"
Ne, nechci a proč dvě rakve zde ležící?
Jedna otevřená a druhé někdo věčně spící.
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)