Sbírka: Pro pocit
Řezník slova
Slepcující řezník slova,
podoben básníkům,
krájí – řeže iluze vět.
Droby v nich přehlíží.
Páchnoucí krev v moči písmen
vytéká z jazyka.
Ale přesto voní něhou.
Jako smrt bez smrti.
Umlčeně hlučí v tichu.
Prázdnotou schvácený.
Řezník slova, pro ten pocit,
snaží se prostě být.
Milé. Kdo co vykuchá ze svého mrzkého života vyvrhne to jak mršinu na papír a kdo chce tak se tím probírá.
06.03.2020 07:51:49 | petrzal
Režeme je jak se dá a jak to kdo cítí,
každý do řezu vloží své. ;-) "ST"
05.03.2020 22:29:54 | jenommarie