Anotace: Lyrická báseň
Navždy chci a jenom
vraždit. Vraždit den,
pokálet zkurvený sen.
Chci touhu mýt, pak
ji smýt, neprodleně
se vypudit. Zacelené
srdce praskne, náhle
prudce. Přemíra emocí
může býti vraždící, nemocí.
Stojím na pokraji hněvu.
Nad kým nad tím co jsem
vším. Právě jen a já a ta jednotka,
životu nadmíru, tak nevěrná.
Naleji si tedy čistého vína
do znečištěné sklenice. No
do prdele kde je ta hygiena,
když ji člověk nejvíce potřebuje.
Kam si pluje na bárce, plné
čistidel a dezinfekce. Je sama
jako ta nejpravější nafukovací
panna. Je sama samotinká je ji
špatně, tak umělohmotně blinká.
Že by konec světa, nebo jen konec
toho tak zbytečného člověka. Neúprosně
a pomaličku se něco právě děje. Bojíš
se schovej se do krytu a tam ve skrytu
nejlépe ve dvou, dej vale tomu průsmyku.
Řvi potichu plač jiskrně, však už ty postupy
znáš. Jen se snaž a tvař se tak jako o poledním
pikniku. Dej my roušku jenom trošku na kus toho
mého ksichtu, neksichtu. Hoď se člověče do klidu
bude možná hůře nebo lépe, už musím končit
někdo klepe my na dveře . Jo, to jen ten sériový
vrah, taky prý ma strach.