Smysl
Hledám a hledám
zkouším najít to co jsem ztratil
čtu o víře a o tom za hranici.
Duše se vrhá z místa na místo
jsem blízko, ale zároveň tak daleko.
Občas ztrácím smysl
a nedokážu přemýšlet
Obracím se k lidem a knihám,
abych aspoň něco cítil.
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Dívka ze Středozemě, Frr, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)