Kdo touží po lásce?
Kdo touží po lásce?
Po neutichajícím tlukotu srdce majícího touhu vyskočit z těla?
Po té síle, která ti z těla strhává oblečení jen co se přiblíží?
To ta duše bojujíc s přetěžkými myšlenkami na celoživotní samotu.
To ta, co si navléká úsměv pro svůj odraz v zrcadle.
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Dobrodějka, Akrij8, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)