Anotace: Poušť v mé duši.
Tak co, to mé tělo.
Je opravdu mé nebo
my bylo jen zapůjčeno.
Platím splátky než ho
splatím, tak my zatím
před očima proběhne.
Už zase kurva svítá, jako
každý den. Oběšen
jsem tím světlem.
Téměř celý oblepen
tak uz si zase začal.
Mne ale nepozval. Jen
jaký si dopis odevzdal.
Písmenka psaná úhledná,
prohnilostí však jsou, průhledná.
Oběť už je v hrobě. Stýská
se my po tobě, či po mně.
Náhle vstal s pistolí v ruce
hlavu mu prostřelil, mozek cizí
na ksichtě mám, jen útržek příběhu
temného, tam jsem taky podepsán.
Člověk nebo mrtvola, cizý entita
krvý podlita. Nechci to, kus toho
masa, člověk už to není je to shit.
Zvrací jídlo zpět ho tak vrací, v podobě
tak nechutné. Smutné opovržení v
očích svědků, nechceš blbe něco k
snědku. Dám ti pětku nebo šestku
nechceš, dej sem papír přinesl ho
právě v nejtajnější zprávě.
Zvrácený a potlučený, kape z něj
krve potok. Je to otrok svých představ,
nadechni se pořádně a řádně se nám
představ. Já jsem ten co měl sen který
se nenaplnil, dnes ani žádný jiný den.
Tak co stím cítím splín, lehnu si na postel.
Sny si v duchu denní sním, to zatím ještě
mohu smím. Tak co dále je tu dáno ve finále,
už je čas vzbudit krále.
Co je tam psáno.
Že prý vše už je dáno.
A to dnes i zcela dávno.
Člověk se neumí rozhodnout. Pere se sám v sobě. Nakonec se přece ale rozhodne...
03.06.2020 00:49:43 | Isla